A technológia és az agrárszektor unikális kapcsolata
Az inkubátor program technológiai partnereként, a Vodafone az IoT-technológiában rejlő lehetőségekkel növeli a hatékonyságot az agrár szektorban, akár a termőterületen, akár a telephelyen alkalmazott szenzoros megoldásokkal.
 
 
Három startup innovációját teszteli a Bonafarm Csoport
Az eredményes és fenntartható gazdálkodás jegyében a Bonafarm Csoport háram startup fejlesztését kezdte tesztelni a NAK TechLab 3 hónapos inkubációs programjában; digitális kártevő csapda, önjáró lézeres robot a pontosabb a tárolt takarmány tömegének meghatározásához, helyszíni beltartami érték vizsgálat a jobb élelmiszser minőséghez. A fejlesztések a kisebb gazdaságoktól a nagy cégekig értéket teremtenek.
 
 
 
Digitalizáció a szektor fejlődéséért
 Két startuppal kezdte meg a közös munkát a közel ötven éves múltra visszatekintő KITE Zrt. a NAK TechLab inkubációs programjában. A vállalaton keresztül az Aeriu és  Consolidity megoldása több ezer gazdálkodó életét könnyíti majd meg a jövőben.
 
Automatizált megoldások a hatékonyabb működésért
Az Auchan a hazai termelőkkel való eredményes együttműködéshez kereste az automatizált megoldásokat az inkubációs programban. A leltározási folyamatokat drónnal egyszerűsítő Aeriu, a mesterséges intelligáncián alapuló Monodon Solution és a StrellCo szoftveres robitikai megoldásainak segítségével a jövőben a beszállítói rendszer kiszámíthatóbb lesz.